Loading…

HD Audit работи за Вашия успех

Get more details

Качеството на нашето обслужване е Вашият просперитет

Get more details
  • 0
  • 1

Развитието и растежът на Вашия бизнес са наша цел и приоритет, за постигането на които ние моделираме нашите услуги по начин, който подпомага Вашите решения.

Успехът и развитието на един бизнес зависи и от професионализма и уменията на човешките ресурси, които той използва.

HD Audit – одит, счетоводни услуги и консултации

HD Audit предоставя услуги в областта на независимия финансов одит, счетоводни и бизнес решения, консултации. Всички тези услуги ние моделираме съобразно аспектите на Вашия бизнес и специфичните фактори, които могат да му окажат влияние върху него и да донесат полза, растеж и развитие за Вашата дейност.

Нашата квалификация и опит предполагат разбиране на насоките за развитие и необходимостта от предоставяне на своевременни и адекватни решения и информация за Вашия бизнес и неговите ръководители. Нашите услуги са насочени към подпомагане на ръководството и собствениците при управление на дейността им, при вземане на решения и анализ на достигнатите резултати. Целта на партньорството ни в тази насока е предоставяне на приспособени решения към специфичните им проблеми и подпомагане и развитие на стратегиите им за растеж.

Натрупаният опит в различни сфери на дейност ни осигурява възможността да познаваме специфичните проблеми в различни области, както и на Вашата дейност, подкрепени с необходимата ни квалификация и постигнатия опит в рамките на дългогодишната ни практика с дружества и организации, чиито дейности са в различни области.

Ние се стремим предоставяните от нас услуги да са с високо качество чрез професионално отношение към поетите ангажименти, независимост и етичност спрямо клиентите ни, професионалната общност и съответни институции.

Запитване за оферта

Вашият въпрос (*)

Моля, напишете въпроса си.Вашият имейл (*)

Моля, въведете имейл адреса си.
Проверка

Invalid Input

Контакти

гр. Варна,
ул. Петко Стайнов № 12,
вх. 11, ап. 5

мобилен: +359 888 247 035
мобилен: +359 879 803 580
тел./факс: +359 52 753 670

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.